Het boek

Spreken is een fantastisch middel om je professionele zichtbaarheid te vergroten. Maar een vrouw die spreekt moet balanceren op een smalle evenwichtsbalk. Als ze zich te dominant opstelt wordt ze afgewezen omdat ze niet aardig genoeg is. Gedraagt ze zich weer te aardig dan wordt ze niet serieus genomen. De eisen die aan vrouwen gesteld worden zijn heel anders dan de eisen die aan mannen gesteld worden. Een vrouw die aan zelfpromotie doet wordt erom afgewezen, terwijl een man die precies hetzelfde doet een ‘lekkere competente vent’ is. Hoe zit dit precies? Waarom worden er eigenlijk andere dingen van vrouwen verwacht? En hoe ga je hier slim mee om? Dit boek laat je zien wat het geheim is van sterk geprofileerde vrouwen. Het geeft je de middelen in handen om strategisch om te gaan met de uitdagingen rond het spreken. Van de inhoudelijke voorbereiding tot aan je kledingkeuze: het passeert allemaal de revue. Zodat je vanaf nu elk podium met succes kunt beklimmen. Speak up dear!

‘Natalie en Farah geven nuchtere, geestige en intelligente adviezen waar je als spreker écht wat aan hebt.’
(Cécile Narinx, hoofdredacteur ELLE)

“Het beste boek voor je carrière als spreker, op het podium of aan de vergadertafel”
(Simone Brummelhuis, founder en CEO The Next Women)

“Een aanrader voor alle vrouwen, ook ervaren communicatieprofessionals, die tijdens gesprekken, presentaties en andere optredens met overtuigingskracht willen spreken.”
(Logeion)

“In hun prettig, toegankelijk geschreven boek (geen jargon!) fileren coaches Farah Nobbe en Natalie Holwerda-Mieras de presentatie van diverse invloedrijke vrouwen.”
(Opzij)

“Met de vrouw als uitgangspunt voegt dit complete en prettige boek echt iets toe.”
(NBD|Biblion)

 

Bestel hier het boek Speak up dear! zonder verzendkosten

Home